top of page

Evenement Beveiliging

Esa Event & Security BV Gespecialiseerd in Evenementbeveiliging

Bent u organisator van een evenement en dient het vraagstuk omtrent de veiligheid nog te worden opgelost? Esa Event & Security BV  is dan een geschikte partner voor u. Wij hebben alle deskundigheid en ervaring in huis om elk evenement prettig en veilig te laten verlopen. Evenementen waarin wij uitblinken zijn bijvoorbeeld exposities, beurzen, feestavonden, bruiloften, uitvaarten en ook meerdaagse evenementen. De beveiliging van deze evenementen kan op allerlei manieren vormgegeven worden. Denk aan camerabeveiliging, masten of gastheren en -vrouwen. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. Afhankelijk van de locatie, de grootte en de inhoud van het evenement en uw persoonlijke wensen doen wij u een passende aanbieding. Lees verder en neem contact op voor meer informatie.

Hoe Beveiligen Wij een evenement?

Ieder evenement is uniek en vraagt daarom om beveiliging op maat. In het voortraject overleggen wij al met u over de gewenste en beste manier van inzet van onze attributen en/of medewerkers. Ook gaan wij desgewenst voor u in overleg met politie en de gemeente. In de evenementensector is de inzet van cameramasten en camerasystemen gebruikelijk. Met hoge masten weten wij een groot terrein te beveiligen en met een kleiner camerasysteem bewaken wij specifieke waardevolle zaken zoals geluidsapparatuur. Wij voorzien uw evenement ook van betrouwbare beveiligers, die op passende wijze als gastheer optreden. Als totaalleverancier leveren wij zo nodig ook nog eens verkeersregelaars, portofoons en schoonmaakdiensten. En om het aanbod helemaal compleet te maken: wij hebben altijd goedgekeurde calamiteitenplannen beschikbaar voor uw evenement.

Pluspunten van Esa Event & Security BV 

Esa Event & Security BV is bij opdrachtgevers geliefd om de kwaliteit en flexibiliteit. Logisch, want de beveiligingswereld is 24 uur per dag actief en kwaliteit dient dus altijd geleverd te worden. Daarom maken wij steeds duidelijke afspraken, bewerkstelligen wij een hoge betrokkenheid en wordt ons personeel periodiek gescreend.

Zo weet u zeker dat u gegarandeerd bent van de inzet van deskundige en integere medewerkers. Wanneer u kiest voor onze evenementenbeveiliging, dan profiteert u van de volgende pluspunten:

 

  • Vlotte en efficiënte communicatie met vaste aanspreekpunten.

  • Scherpe tarieven.

  • Pragmatische en flexibele medewerkers met een no-nonsense mentaliteit.

  • Volledige ontzorging.

  • Esa Event & Security BV wil louter goede referenties; alleen al daarom bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

bottom of page