top of page

Hondenbeveiliging

Waarom hondenbeveiliging?


Wanneer een beveiligingsbeambte alleen in zijn auto rijdt en bijvoorbeeld een verdachte op een bouwterrein ziet zal hij niet snel uit zijn auto komen om polshoogte te gaan nemen, dit vanwege zijn eigen veiligheid. In deze situatie kan hij alleen observeren en de politie waarschuwen.

De beveiliger met een hond, die voor verdachten toch afschrikt, kan op de verdachten afgaan en eventueel de verdachten aanhouden. Het komt vrijwel niet voor dat de verdachten dan vluchten omdat ze niet door een hond gebeten of achternagezeten willen worden. De hond bewaakt de verdachten en de geleider wacht op assistentie van de politie.

Kortom, de honden en de geleiders van Esa Event & Security BV zijn professioneel getraind, beschikken over alle diploma's en certificaten, staan voor de veiligheid van de mensen en hebben bovenal een preventieve en proffesionele uitstraling.

Beveiligingsbedrijf Esa Event & Security BV kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van de vele aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van Esa Event & Security BV? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan                  met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

bottom of page