top of page

        Over Ons

          "For a safe felling"

Bij uw evenement staat de veiligheid van uw bezoekers, gasten, deelnemers, sporters, artiesten of sprekers natuurlijk voorop. U wilt er zeker van zijn dat de evenementenbeveiliging aan alle wettelijke eisen voldoet, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. En, u wilt zich vooral concentreren op datgene waar uw bedrijf goed in is: een geslaagd evenement organiseren. Zonder dat u zich daarbij zorgen hoeft te maken over crowd management en beveiliging. Dan is Esa Event & Security uw logische partner. Of het nu gaat om muziek-, sport-, corporate- of media-evenementen, wij hebben slechts één doel: er samen met u voor zorgen dat uw bezoekers een veilig en prettig evenement beleven.

 

Als u een evenement organiseert, heeft u te maken met bezoekers die bij elkaar komen om met elkaar te genieten. Of het nu om een theatervoorstelling een muzikaal evenement, congres of sportwedstrijd gaat; als organisator rust er op u een grote verantwoordelijkheid. U doet er alles aan om uw bezoekers de dag van hun leven te bezorgen. de juiste evenementen beveiliging speelt daarbij een belangrijke rol. De beveiligers van Esa Event & Security hebben een ruime ervaring met het beveiligen van evenementen in alle soorten en maten. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een gedegen aanpak.

EVENEMENTEN BEVEILIGING IS NOODZAKELIJK IN DEZE TIJD

Grote bezoekersstromen, alcohol en drugsgebruik, incidenten en opstootjes, medische ongevallen. Allemaal verstoringen die tot ongewenste situaties kunnen leiden . Zaken waar u en uw gasten geen zin in hebben op een evenement. Ook de kans op terroristische aanslagen is substantieel op plaatsen waar veel mensen aanwezig zijn. Evenementen beveiliging is in deze tijd noodzakelijk en vaak ook een verplichting.

Al meerdere jaren traint Esa Event & Security  al haar medewerkers in Security Awerenss. Daarmee kreeg het personeel van Esa Event & Security noodzakelijke tools om voortijdig afwijkende gedag in context tot een een terroristische aanslag te kunnen herkennen. Deze vaardigheden worden jaarlijks herhaaldelijk bijgeschaafd. Esa Event & Security heeft eveneens volwaardige opgeleide  spotters in dienst. Vooruitzien is regeren.

Dankzij Esa Event & Security hoeven u, uw gasten en personeel zich niet druk te maken over veiligheid. Dat doen de beveiligers van Esa Event & Security voor u. Zij zorgen er met hun bewezen werkwijze voor dat uw gasten optimaal kunnen genieten van uw prachtig georganiseerde evenement. 

bottom of page