top of page

Interventieteams

Esa Event & Security B.V. heeft landelijk een goede naam opgebouwd bij het leveren en inzetten van zogenaamde interventieteams. Vele collega-bedrijven maken ook gebruik van onze diensten op dit gebied tijdens bijvoorbeeld evenementen. Het begrip interventie (ingrijpen) hebben wij binnen ons bedrijf door en door gespecialiseerd met als resultaat teams welke in diverse omstandigheden worden ingezet, waar nodig snel ingrijpen en/ of isoleren en bijvoorbeeld probleemmakers en relschoppers verwijderen.

Voordeel

Het grote voordeel van het inzetten van een interventieteams is onder andere snel en doelgericht optreden zonder dat overige beveiligers hun positie hoeven te verlaten. Door het snelle en effectieve optreden wordt paniek en een gespannen sfeer voorkomen.

Onze interventiemedewerkers zijn ervaren, verbaal en fysiek vaardig en opereren volgens duidelijk afgesproken procedures.

Diverse vormen van interventie

  • Inzet tijdens grote (risico) evenementen

  • Inzet in concentratiegebieden van uitgaans- en recreatiebedrijven

  • Inzet bij sport (voetbal) evenementen en wedstrijden

  • Mobiele interventie surveillance in gebieden welke geografisch omvangrijk zijn en waar meerdere bedrijven/opdrachtgevers zich collectief aansluiten (bijvoorbeeld campings, hotels en recreatieparken).

bottom of page